Element4 haarden

Element4 haarden

Element4 produceert eigentijdse gashaarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staan in alle ontwerpen centraal. Ook innovatie speelt een belangrijke rol. Zowel als het gaat om techniek als vormgeving. En dat spreekt designliefhebbers over de hele wereld aan. 

Visionairs

In 2006 opgericht door Benno de Groot en Jan Kempers. Hun intentie? Een van de meest vooruitstrevende fabrikanten van gashaarden worden. Inmiddels ontwerpen en fabriceren zij een breed assortiment gashaarden van hoge kwaliteit. Stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.

Perfectie op alle fronten

Er wordt gestreeft naar perfectie op alle fronten. Zij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, leggen een sterke focus op gebruiksgemak en blinken uit in design. Een gashaard van Element4 is daarom veel meer dan een warmtebron, het is een designstuk met karakter en een verrijking van uw interieur. De drang naar perfectie uit zich ook in de manier waarop Benno en Jan met hun dealers omgaan. Met een no-nonsense bedrijfsvoering blijven zij samen met Flame Design persoonlijk en betrokken. 

Klik hier om naar de website van Element4 te gaan.