Barbas haarden

Barbas haarden

Barbas maakt eigentijdse en innovatieve gas- en houthaarden die iets betekenen voor jou en je interieur. Dat doen ze al sinds 1976, en de passie voor het vakmanschap is nooit veranderd. De liefde voor haarden en kachels ook niet. Daarom werken ze bij Barbas hard aan de kwaliteit van de haarden en zorgt men er voor dat ze veilig en probleemloos werken. En dat de vuurbeleving perfect is, en steeds perfecter wordt.

Daarnaast zijn ze bij Barbas trots op de after service en vakkundige hulp bij het onderhoud van je haard. Duurzaamheid zit namelijk niet alleen in de werkwijze en het product, maar ook in de relatie met onze leverancier Flame Design en haar klanten. Met jou dus.

Elke haard is maatwerk
Flame Design en Barbas maken jouw haard volledig op maat. Hoe je het ook wil hebben, wij maken het. Met gevoel voor stijl; tijdloos of eigentijds.

Er liggen bij ons geen haarden op voorraad en dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist daardoor kunnen we onze levertijd kort houden.

En als we een productverbetering doorvoeren, hoeven we niet eerst de oude voorraad op te maken (of goed materiaal weg te gooien), maar kunnen we je meteen de nieuwste oplossing bieden.

Je kunt kiezen uit een breed assortiment basismodellen, waarbij oneindig veel combinaties mogelijk zijn. We kunnen elk model passend maken qua vorm of maat, uiteraard binnen de gekeurde grenzen. Dus hoe groot, klein, hoog, laag of apart de ruimte in je huis of kantoor ook is: er past altijd een Barbas Bellfires-haard in die op maat geleverd en geplaatst wordt door Flame Design.

Klik hier om naar de website van Barbas te gaan.