Contura houtkachels

Contura houtkachels

Niets is knusser dan een heerlijk warm vuurtje. Maar de warmte van het vuur is meer dan alleen gezellig, meer dan een bron van geborgenheid en verbondenheid. Het is ook een slimme en moderne oplossing, die verstandig met uw middelen en die van de natuur omgaat.

Een houtkachel van Contura moet nog vele jaren zorgen voor warmte en gezelligheid in uw huis. Wees daarom zorgvuldig bij de keuze die u maakt. Contura houtkachels maken we voor mensen met oog voor een goed design, handige functies en een grote keuzevrijheid. Wij maken kachels voor mensen die kiezen met hun hart én met hun hoofd.

Het ontwerp en de productontwikkeling van Contura houtkachels vindt plaats in Zweden, net als de montage van alle onderdelen van de kachel. De houtkachels worden op kwaliteit gecontroleerd voor het verlaten van de fabriek in Markaryd. Dit geeft ons de volledige controle over de kwaliteit in alle stadia van de productie. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de houtkachels zijn geschikt voor de moderne woning. We zijn trots dat onze kachels “Made in Sweden” zijn.

Klik hier om naar de website van Contura te gaan.