https://www.flame-design.nl/_307____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Baarn?

Flame Design: haarden en kachels met koninklijke allure.

‘My home is my castle’ geldt voor prinses Beatrix én voor alle andere inwoners van de koninklijke gemeente Baarn. Want een sfeerrijke open haard in huis, kantoor of tuin is tegenwoordig echt voor iedereen weggelegd. Maximaal modern of koninklijk klassiek; de uitgelezen leverancier van al dit moois is Flame Design in Naarden. Wij plaatsen nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden. Hiervoor hoeft u niet eens op Slot Drakensteyn te wonen…

U de plannen, wij de praktijk

Heeft u plannen voor een nieuwe open haard? Flame Design brengt ze voor u in de praktijk en begeleidt u deskundig bij het gehele proces: tot en met plaatsing en onderhoud aan toe. Samen met u nemen wij alle opties door. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ eenmaal gemaakt is en het model of type bepaald is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning, kantoor of tuin te plaatsen.

Ook mogelijk: uw eigen idee realiseren

Naast leverancier van nagenoeg alle standaard merken haarden is Flame Design ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u leveren wij kwaliteit op maat: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom dicht bij Baarn

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u vlak bij de afrit Gooimeer van de A1 richting Amsterdam, aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.