https://www.flame-design.nl/_306____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Blaricum?

Flame Design: méér dan design haarden en kachels.

Denk je aan Blaricum, dan denk je aan één van de meest intieme dorpjes van het Gooi. De ruim 9.000 inwoners zijn dan ook maar wat blij met hun pittoreske en ongerepte brinkdorp. En met hun villa, woning of boerderij, al dan niet met open haard. Bent u toe aan iets anders op dit gebied? Denk dan eens aan Flame Design in Naarden. Wij plaatsen nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden. Alles om het in Blaricum nog prettiger wonen te maken.

Strak design of heerlijk nostalgisch?

Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste haard te kiezen. U houdt van modern, of toch meer van klassiek of romantisch? Flame Design begeleidt u bij uw keuze. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ eenmaal gemaakt is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning of tuin te plaatsen.

Flame Design is naast leverancier van nagenoeg alle standaard merken haarden ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u leveren wij kwaliteit op maat: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom vlak bij Blaricum

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u aan de Amsterdamsestraatweg, vlak bij de afrit Gooimeer van de A1, Blaricum richting Amsterdam.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.