https://www.flame-design.nl/_305____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Bussum?

Flame Design biedt ruime keuze in open haarden en kachels.

Bussum groeit en bloeit op cultureel, commercieel en historisch gebied. Ook leven Bussumers langer dan gemiddeld, zo heeft het RIVM in maart 2015 becijferd. Goed nieuws voor mensen die zo lang mogelijk willen genieten van hun gezin, huis en haard.

Genieten van huis & haard kunt u ook letterlijk nemen: want Flame Design uit Naarden plaatst nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden. Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste haard te kiezen. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ gemaakt is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning of tuin te plaatsen. Om vervolgens zo lang mogelijk van de prettige warmte te gaan genieten!

Maatwerk gewenst?

Flame Design is naast leverancier van nagenoeg alle merken haarden ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u leveren wij kwaliteit in maatwerk: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom vlak bij Bussum

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u aan de Amsterdamsestraatweg, vlak bij de afrit Gooimeer van de A1 richting Amsterdam.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.