https://www.flame-design.nl/_304____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Eemnes?

Flame Design heeft de mooiste haarden en kachels van leveranciers uit alle windstreken.

Als inwoner van Eemnes heeft u vrij uitzicht naar alle kanten: westelijk over de Gooise natuur, noordwaarts over het Randmeer, oostwaarts over de weilanden en richting het zuiden heeft u het gemak van één van de drukste verkeersknooppunten van het land. Waarom dan niet de auto gepakt en over de A27 en de A1 naar Naarden? Daar biedt Flame Design u een nieuwe kijk op nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden.

U wilt iets moois…

Flame Design brengt uw bouwplannen voor u in de praktijk en begeleidt u deskundig bij het gehele proces. Van modelkeuze tot jaarlijks onderhoud: samen met u nemen wij alle opties door, en ook wat betreft de keuze voor het soort ‘vuur’ dat u wilt maken, bent u helemaal vrij. Wat volgt is een offerte om de haard van uw keuze in uw woning, kantoor of tuin te plaatsen.

U wilt iets moois dat nog niet bestaat…

Dat kan natuurlijk ook, want naast leverancier van nagenoeg alle standaard merken haarden is Flame Design ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen, persoonlijke idee. Hoe leuk is dat?! Flame Design biedt kwaliteit op maat: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

U komt uit de omgeving van Eemnes

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Wellicht bent u er wel eens langsgereden op weg naar Amsterdam? Onze showroom bevindt zich namelijk aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden, aan de zuidrand van het industrieterrein (A1 afslag Gooimeer). Onder het genot van een kopje koffie kunt u bij ons opstellingen bekijken van bekende merken als Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.