https://www.flame-design.nl/_303____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Hilversum?

Flame Design heeft een ruim assortiment in open haarden en kachels.

Hilversum heeft als hart van ‘t Gooi waarschijnlijk de meeste jaren dertig woningen met open haarden en schouwen binnen haar gemeente. ‘Authentieke stijlelementen’ in de taal van de makelaar. Maar is uw originele open haard weleens aan vervanging toe? Of wil u meer contrast in huis en zoekt u een super strakke nieuwe haard? Kom dan eens kijken bij Flame Design in Naarden. Wij plaatsen nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden.

Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste haard te kiezen. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ gemaakt is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning of tuin te plaatsen. Zo blijft het gezellig en authentiek wonen & stoken in bijvoorbeeld het Nimrodpark, het Burgemeesterskwartier of een wijk in typische jaren dertig-stijl zoals Hilversum Zuid.

Uw eigen ontwerp?

Flame Design is naast leverancier van nagenoeg alle merken haarden ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u wordt uw droomhaard vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom vlak bij Hilversum

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u aan de Amsterdamsestraatweg, vlak bij de afrit Gooimeer van de A1 richting Amsterdam.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.