https://www.flame-design.nl/_302____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Soest?

Flame Design biedt ruim assortiment in haarden en kachels.

Een autoritje waard: dat is Flame Design in Naarden. Wij leveren en plaatsen nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden door heel het Gooi en ook ver daarbuiten. Dus, woont u in Soest en heeft u plannen voor het aanleggen of verbouwen van een open haard? Stap in de auto en pak de A1. Op een steenworp afstand van afrit Gooimeer vindt u onze showroom met opstellingen van bekende merken als Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Van plan naar praktijk en onderhoud

Flame Design brengt uw bouwplannen voor u in de praktijk en begeleidt u deskundig bij het gehele proces tot en met plaatsing en onderhoud aan toe. Samen met u nemen wij alle opties door. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ eenmaal gemaakt is en u uit het totale aanbod van merken uw haard heeft gekozen, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning, kantoor of tuin te plaatsen.

Of toch liever uw eigen idee?!

Dat kan natuurlijk ook, want naast leverancier van nagenoeg alle standaard merken haarden is Flame Design ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen, persoonlijke idee. U krijgt kwaliteit op maat: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom omgeving Soest

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden, aan de zuidrand van het industrieterrein (A1 afslag Gooimeer). Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie! Die 26 minuutjes in de auto zijn het meer dan waard…

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.