https://www.flame-design.nl/_301____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Loosdrecht?

Flame Design: méér keuze in haarden en kachels dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

’s Zomers vaart u lekker over de Loosdrechtse plassen, ’s winters maakt u al vroeg in de avond de open haard aan. Wonen in een knus dorp als Loosdrecht is fijn – alleen wil je af en toe toch net even ‘iets meer’. Bijvoorbeeld op het gebied van open haarden. Meer keuzemogelijkheden, een meer-dan-goed advies en de meest perfecte uitvoering. Hiervoor moet u in Naarden zijn. Want bij Flame Design vindt u nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden. Zo’n open haard buiten is trouwens een leuk idee voor een koele zomeravond op uw terras!

Meer keuze

Flame Design staat u deskundig terzijde bij het gehele proces: van modelkeuze tot jaarlijks onderhoud van uw open haard. Samen met u nemen wij alle opties door. Om te beginnen bent u helemaal vrij in uw keuze voor het soort ‘vuur’ dat u wilt gaan stoken. Daarna gaan we zorgvuldig modellen kijken en kiezen. Een haard is immers een product waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Na uw goedkeuring op onze offerte gaan wij over tot het plaatsen van de haard van uw keuze in uw woning, kantoor of tuin.

De ultieme keuze

Heeft u stiekem wel eens gedroomd om uw eigen ontwerp te laten realiseren, maar heeft u geen idee ‘hoe’? Laat Flame Design u hepen. Want naast leverancier van nagenoeg alle standaard merken haarden is Flame Design ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen, persoonlijke idee… ofwel ‘de ultieme keuze’! Flame Design biedt kwaliteit op maat: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

U komt uit de omgeving van Loosdrecht?

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom bevindt zich aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden, aan de zuidrand van het industrieterrein (A1 afslag Gooimeer). Onder het genot van een kopje koffie kunt u bij ons opstellingen bekijken van bekende merken als Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.