https://www.flame-design.nl/_300____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Naarden?

Flame Design voor alle soorten open haarden en kachels.

Loopt u ’s avonds laat door pittoresk Naarden-Vesting, waar schijnwerpers de Grote Kerk verlichten, grote kans dat uw nostalgisch gevoel versterkt wordt door de geur van openhaardrook uit de schoorstenen. En dat klopt! Want mooie open haarden passen perfect bij een historische plek als de vesting. Flame Design uit Naarden plaatst nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden.

Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste haard te kiezen. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ gemaakt is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning of tuin te plaatsen. Een heel ver hoeft u er niet naar te zoeken: Flame Design biedt haar ruime assortiment aan praktisch ‘om de hoek’ van Naarden-Vesting.

Ideeën voor een eigen ontwerp?

Flame Design is naast leverancier van nagenoeg alle merken haarden ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u wordt uw droomhaard vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom vlak bij Naarden-Vesting

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u aan de Amsterdamsestraatweg, vlak bij de afrit Gooimeer van de A1 richting Amsterdam.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.