https://www.flame-design.nl/_299____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Laren?

Flame Design levert zowel standaard als custom made open haarden en kachels.

Laren is één van de oudste bebouwde plekken van het Gooi. Een ‘laar’ betekent letterlijk een open plek in het bos. Perfect om te bebouwen, en rondom ook hout genoeg om mee te stoken. In een mooie open haard bijvoorbeeld. Flame Design in Naarden plaatst nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden.

Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste haard te kiezen. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ gemaakt is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning of tuin te plaatsen. Beroemde Larense kunstschilders als Mauve, Sluijters en Hart Nibbrig zouden maar wat blij geweest zijn met zoveel moois om te vereeuwigen op doek.

Liever een custom made haard voor u?

Flame Design is naast leverancier van nagenoeg alle standaard merken haarden ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u leveren wij custom made kwaliteit: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom vlak bij Laren

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u aan de Amsterdamsestraatweg, vlak bij de afrit Gooimeer van de A1, vanuit Laren richting Amsterdam.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.