https://www.flame-design.nl/_298____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Kortenhoef?

Flame Design biedt haarden en kachels naar ieders smaak en portemonnee.

Wonen in een knus dorp als Kortenhoef is fijn – maar voor een grote aankoop als een open haard wilt u toch wel even wat verder kijken dan uw rookkanaal lang is. Bijvoorbeeld rondneuzen bij Flame Design in Naarden. Hier vindt u nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden. Zo’n open haard buiten is trouwens een leuk idee voor een koele zomeravond op uw terras! Flame Design heeft haarden en kachels naar ieders smaak en portemonnee.

Gas- of hout gestookt?

Flame Design staat u deskundig terzijde bij het gehele proces: van modelkeuze tot jaarlijks onderhoud van uw open haard. Samen met u nemen wij alle opties door. Om te beginnen maakt u een keuze voor het soort ‘vuur’ dat u wilt gaan stoken; gas of hout. Daarna gaan we zorgvuldig modellen kijken en kiezen. Na uw goedkeuring op onze offerte gaan wij over tot het plaatsen van de haard van uw keuze in uw woning, kantoor of tuin.

‘Confectie’ of maatwerk?

Flame Design is leverancier van nagenoeg alle standaard merken maar kan u ook helpen bij het ontwerpen van een haard naar uw eigen, persoonlijke idee. Flame Design biedt in alle gevallen kwaliteit op maat: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

U komt uit de omgeving van Kortenhoef?

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom bevindt zich aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden, aan de zuidrand van het industrieterrein (A1 afslag Gooimeer). Onder het genot van een kopje koffie kunt u bij ons opstellingen bekijken van bekende merken als Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.