https://www.flame-design.nl/_297____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Huizen?

Flame Design: haarden en kachels in alle soorten en maten.

Historische havenplaats Huizen heeft de afgelopen eeuwen een duizelingwekkende groei doorgemaakt. Waar ooit de botters van de bruine vloot aanmeerden, is het oude dorp inmiddels uitgegroeid tot de kern van een grote, moderne gemeente. Veel nieuwe wijken, veel nieuwe bouwprojecten en een relatief jonge bevolking. Past een open haard in uw toekomstbeeld? Denk dan eens aan Flame Design in Naarden. Wij plaatsen nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden.

U de plannen, wij de praktijk

Van oude dorp tot Vierde kwadrant, van Huizerhoogt tot Bijvanck – in alle uithoeken van Huizen wordt gebouwd en verbouwd. Heeft u plannen voor een nieuwe open haard? Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste haard te kiezen. Flame Design begeleidt u deskundig bij uw keuze. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ eenmaal gemaakt is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning, kantoor of tuin te plaatsen.

Uw eigen open haard ontwerpen?

Naast leverancier van nagenoeg alle standaard merken haarden is Flame Design ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u leveren wij kwaliteit op maat: uw droomhaard wordt vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom vlak bij Huizen

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u aan de Amsterdamsestraatweg, vlak bij de afrit Gooimeer van de A1 richting Amsterdam.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.