https://www.flame-design.nl/_296____NL

Warmte en sfeer op maat

Een open haard in Almere?

Flame Design biedt meer dan 100 open haarden van allerlei leveranciers.

In Almere is het goed wonen; keuze genoeg uit nieuwbouwprojecten in Almere Poort, Stad en Buiten. Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u ruimte voor een open haard? Heeft u een kavel gekocht en omvatten uw bouwplannen ook één of meer open haarden? Kom dan eens kijken bij Flame Design in Naarden. Wij plaatsen nagenoeg alle merken open haarden en schouwen maar ook gashaarden, hout gestookte kachels en buitenhaarden.

Samen met u nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste haard te kiezen. Als de keuze voor het soort ‘vuur’ gemaakt is, dan maken wij een offerte om deze haard in uw woning of tuin te plaatsen. De nieuwste trend is hout gestookte open haarden op kantoren. En die zijn er genoeg in Almere!

Haard naar eigen ontwerp

Flame Design is naast leverancier van nagenoeg alle merken haarden ook gespecialiseerd in het ontwerpen van een haard naar uw eigen ideeën. In afstemming met u wordt uw droomhaard vakkundig getekend, scherp geoffreerd en professioneel geplaatst.

Open haarden showroom vlak bij Almere

Al sinds 1996 is Flame Design gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van open haarden. Onze showroom vindt u praktisch langs de A1, komende vanuit Almere richting Amersfoort via afslag Gooimeer.

Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie. Wij hebben verschillende open haarden opgesteld staan van bekende leveranciers zoals Barbas, Faber, Kal-fire, France Artisanat en Stovax.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.